Skip to content
Lukk

Tomasz Walawender til Renta

Renta Group starter opp i Polen og har ansatt Tomasz Walawender country manager. Han startet i sin stilling i begynnelsen av september. Tomasz rapporterer til administrerende direktør i Renta Group og blir også medlem av Group Management Team (GMT). Utvidelse av leievirksomhet til Polen er et naturlig neste skritt som en del av Rentas strategi. Leievirksomheten i Polen er planlagt å starte opp senest i løpet av første kvartal i 2020.

Tomasz har lang og bred erfaring innen bygg- og anleggsmaskiner både innen utleie og salg. I utleiebransjen er han mest kjent for å bygge Ramirents utleienettverk i Polen og Sentral-Europa, som en av de tidligere nøkkellederne i Ramirent Group. Før han kom til Renta, kom Tomasz fra stilling som salgs- og markedsdirektørstilling i Swepac ABs eksportvirksomhet.

Tomasz Walawender:

«Jeg er veldig glad for å være med i et lederteam for et så dynamisk og innovativt selskap som Renta Group. Tilgang til raskt voksende leiemarked i Polen er en av hovedprioriteringene for konsernet, og jeg tror min langvarige erfaring innen utleieindustri vil hjelpe Renta med å nå de planlagte målene.

For meg personlig er det en flott mulighet til å komme tilbake til utleiebransjen (det jeg alltid drømte om) og jobbe sammen med en fantastisk gruppe nye kolleger i et selskap fullt av gründerånd.

Administrerende direktør i Renta Group Kari Aulasmaa:

”Det er svært gledelig at Tomasz bestemte seg for å komme over til oss. Hans erfaring og kunnskap vil være verdifull for vår ekspansjon til Polen og videre til andre CE-land. Jeg er veldig glad for å ønske min respekterte kollega velkommen til Rentas internasjonale familie. ”

 

Information:

Kari Aulasmaa, CEO Renta Group

E-mail: kari.aulasmaa@renta.com

Tel: +358 40 511 6445

 

Tomasz Walawender, Country Manager Renta Poland

E-mail: Tomasz.walawender@renta.pl

Tel: +48 506 555 035