Skip to content
Lukk

Renta Group

Renta opererer i Nord-Europa med over 2000 ansatte fordelt på 175 lokasjoner. Produktspekteret vårt dekker et bredt spekter av maskiner og utstyr. I tillegg til lift og anleggsmaskiner tilbyr vi moduler, stillas- og tak over tak løsninger, byggeplasstjenester og utstyr til event.

Renta Norge

600+
ansatte
29 avdelinger
Miljøfyrtårn-
sertifisert

Vår historie

Flexleie AS ble etablert i 2002 og høsten 2018 ble Flexleie AS kjøpt opp av det finske utleieselskapet Renta Group. Med nye eiere har Flexleie AS, nå Renta AS gått fra å være en liftspesialist til en totalleverandør innen maskin- og utstyrsutleie.

April 2021 ble Byggesystemer kjøpt opp av Renta. Byggesystemer ble etablert i 1975 og har en solid markedsposisjon med 160 ansatte fordelt på åtte avdelinger i Nord-Norge og en i Oslo.

April 2022 ble Utleiesenteret kjøpt opp av Renta. Utleiesenteret er en av Østlandets største aktører på utleie av maskiner og utstyr til bygg- og anleggsbransjen.

Mars 2023 ble Høyde-Service kjøpt opp av Renta. Høyde-Service styrker Renta Norge sin posisjon på Østlandet med sine 4 avdelinger.

Juni 2023 ble Myliftgruppen kjøpt opp av Renta. Myliftgruppen som består av  Mylift, MB Stillas og Mortens Kranservice forsterker Renta sin posisjon på Østlandet kraftig og gjør selskapet til Norges største innen utleie.

Renta AS har i dag over 600 ansatte og har avdelinger fordelt over hele landet på disse stedene: Arendal, Alta, Bergen, Bodø, Dal, Drammen, Elverum, Finnsnes, Gardermoen, Gjøvik, Godvik, Hamar, Harstad, Herøya, Kongsberg, Langhus, Lillehammer, Lofoten, Mo i Rana, Narvik, Os, Oslo, Porsgrunn, Sandefjord, Skedsmo, Stavanger, Stord, Tromsø, Vesterålen og Vinterbro

For ytterlig informasjon: Kontakt oss