Renta Easy

HVA ER RENTA EASY?

En maskinutleie- og administrasjonsapp utviklet av Renta. Appen er tilgjengelig for nedlasting fra App Store og Google Play Store. En nettleserbasert versjon er tilgjengelig på: www.rentaeasy.no

ADMINISTRER LEIEPRODUKTER

Med Renta Easy-appen kan brukere leie og administrere utstyr. Appen er et enkelt verktøy for å sjekke daglige og månedlige maskinkostnader. Den kan også brukes til å overvåke utstyret på arbeidsplassene. Arbeidsplassadministrasjon blir enklere når brukeren kan holde oversikt over plasseringen av utleieutstyr og overvåke leiekostnader. Utstyr som ikke lenger er nødvendig kan også returneres via Easy!

ET BREDT UTVALG AV FUNKSJONER

Med appen kan brukere se telematikkdata knyttet til leieutstyret. Appen viser maskinens sanntidsplassering og driftbruk. Disse funksjonene hjelper deg med å bruke våre utleiemaskiner mer effektivt!

MASKINLEIE I LOMMEN

Du kan leie maskiner og velge mellom å hente selv eller å få de levert ut på ditt prosjekt. Du kan se maskiner sine tekniske data og tilgjengelighet på forskjellige steder. Appen bringer maskinleie rett i lommen!

HVORDAN KAN JEG REGISTRERE MEG?

Forsiden til appen har en ’opprett en konto’ -knapp. Først må du opprett med et brukernavn og passord for en privat bruker, etter det kan du be om rettigheter for en bedriftsbruker. Bedriftens rettigheter tildeles av selskapets eller Rentas administratorer.