Skip to content
Lukk

Renta tar sitt neste steg i Polen

Renta Sp. z o.o., det polske datterselskapet av Renta Group har gjort et viktig grep i å utvikle sin aktivitet på landets leiemarked. Mandag 6.4.2020 åpnet det første utleiedepotet i Katowice, Sør-Polen. I løpet av de neste ukene vil det åpne ytterligere to depoter i Krakow og Wroclaw.

«Det polske leiemarkedet har betydelig størrelse og et av de største vekstpotensialene i Østersjøregionen, som er vårt fokusområde. Åpningene i Polen viser at Renta følgelig gjennomfører sin internasjonaliseringsstrategi, til tross for endret økonomisk miljø. Det er klart vi måtte tilpasse planene våre til dagens situasjon, men konsernets langsiktige mål forblir de samme – bli et av de ledende selskapene i regionen, ”sier Kari Aulasmaa, CEO i Renta Group.

 

Renta Group etablerte sitt datterselskap i Polen i september i fjor med en plan om å bygge et landsdekkende nettverk av utleiedepoter og bli en viktig aktør på det lokale leiemarkedet. Renta starter nå noen avdelinger, og i de kommende årene vil Renta Sp. z o.o. også se etter potensielle oppkjøpskandidater og har ambisjoner om å ha minst 20 åpne depoter på noen få år.

 

”Vi er i begynnelsen av reisen vår sammen med Renta Group, og vi er veldig spente på det til tross for generelle problemer med korona-pandemien. Selv om vi ikke er veldig heldige med timingen, tror jeg at vårt veldig engasjerte polske team, støttet av kolleger fra Norden, vil oppfylle gruppens forventninger. Disse åpningene er bare det første trinnet på en vei som fører til at vi blir en viktig del av det moderne utleiefirmaet – Renta Group, ”sier landssjef Tomasz Walawender.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Kari Aulasmaa
CEO

Renta Group Oy
+358 40 511 6445
kari.aulasmaa@renta.com 

 

Tomasz Walawender
Country Manager

Renta Sp. z o.o.
+48 506 555 035
tomasz.walawender@renta.pl