Skip to content
Lukk

Flexleie AS bytter navn til Renta AS

Finske Renta Yhtiöt Oy kjøpte i oktober i 2018 100% av aksjene i det norske utleiefirmaet Flexleie AS. Etter en god start på et fruktbart samarbeid og god en integrasjonsprosess, er navnebytte det neste som nå skjer. «Fra og med i dag mandag 27/5, bytter vi navn på selskapet fra Flexleie til Renta», sier daglig leder i Flexleie Kato Stien. Videre legger han til: «Det har vært en god prosess med integrasjonen av Flexleie i Renta-gruppen. Samarbeidet med våre svenske og finske kollegaer fungerer utmerket på alle plan i selskapet og vi er nå klar for å ta siste skrittet med å bytte navn». «Våre medarbeidere, kunder og leverandører har tatt godt imot Renta-gruppen og det sammen med den de gode verdiene Flexleie står for, gjør at vi ser frem til videre vekst og utvikling» avslutter Stien.

Flexleie AS, nå Renta AS ble etablert i 2002 og har sin drift på Vestlandet, Nord-Norge og Oslo-regionen. Selskapet har hovedkontor i Bergen og har totalt 5 avdelinger med sterk lokal tilstedeværelse. Flexleie styrer mot en omsetning på 180 MNOK i 2019. Selskapet tilbyr utleie av maskiner og utstyr til et bredt spekter av kunder innen bygg/anlegg og industri, og er spesialisert på infrastrukturprosjekter.

Renta Group Oy er et finsk utleiefirma som ble etablert i 2016. De opererer i Finland, Sverige og Norge med mer enn 65 depoter og sysselsetter over 500 personer. Renta er et utleiefirma med et bredt spekter av byggmaskiner, utstyr og tilhørende tjenester. Selskapet leier også ut stillas og værbeskyttelse. Omsetning i Renta-gruppen i 2018 var 1,6 NOK MRD.