Renta tar sitt neste steg i Polen

Renta tar sitt neste steg i Polen

1296.orig.725185de1eb77e7177cc6170f211ea22

Renta Sp. z o.o., det polske datterselskapet av Renta Group har gjort et viktig grep i å utvikle sin aktivitet på landets leiemarked. Mandag 6.4.2020 åpnet det første utleiedepotet i Katowice, Sør-Polen. I løpet av de neste ukene vil det åpne ytterligere to depoter i Krakow og Wroclaw.

 

«Det polske leiemarkedet har betydelig størrelse og et av de største vekstpotensialene i Østersjøregionen, som er vårt fokusområde. Åpningene i Polen viser at Renta følgelig gjennomfører sin internasjonaliseringsstrategi, til tross for endret økonomisk miljø. Det er klart vi måtte tilpasse planene våre til dagens situasjon, men konsernets langsiktige mål forblir de samme – bli et av de ledende selskapene i regionen, ”sier Kari Aulasmaa, CEO i Renta Group.

 

Renta Group etablerte sitt datterselskap i Polen i september i fjor med en plan om å bygge et landsdekkende nettverk av utleiedepoter og bli en viktig aktør på det lokale leiemarkedet. Renta starter nå noen avdelinger, og i de kommende årene vil Renta Sp. z o.o. også se etter potensielle oppkjøpskandidater og har ambisjoner om å ha minst 20 åpne depoter på noen få år.

 

”Vi er i begynnelsen av reisen vår sammen med Renta Group, og vi er veldig spente på det til tross for generelle problemer med korona-pandemien. Selv om vi ikke er veldig heldige med timingen, tror jeg at vårt veldig engasjerte polske team, støttet av kolleger fra Norden, vil oppfylle gruppens forventninger. Disse åpningene er bare det første trinnet på en vei som fører til at vi blir en viktig del av det moderne utleiefirmaet – Renta Group, ”sier landssjef Tomasz Walawender.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Kari Aulasmaa                                 Tomasz Walawender
CEO                                                 Country Manager

Renta Group Oy                               Renta Sp. z o.o.
+358 40 511 6445                            +48 506 555 035
kari.aulasmaa@renta.com            tomasz.walawender@renta.pl

Andre nyheter

Åpen dag hos Renta
Åpen dag hos Renta
En av Norges største aktører innen utleie av maskiner og utstyr åpner dørene. Vi spanderer lunsj og deler ut gavekort på kr. 4 000 og...
Renta vokser videre i Norge. Høyde-Service Utleies gründer, eier og daglige leder Steinar Kaalstad (t.h.) selger livsverket sitt til Renta og administrerende direktør Leif- Martin Drange. (Foto: Torbjørn Tandberg)
Renta vokser videre - overtar Høyde-Service Utleie
Renta Group vokser videre i det norske utleiemarkedet. Nå blir Høyde-Service Utleie AS med avdelinger i Porsgrunn, Sandefjord, Arendal og på Langhus utenfor Oslo en...
Utdeling av utmerkelse fra Nederlandske marinen til Renta avd. Finnsnes
Mottok utmerkelse fra den Nederlandske marinen
Renta avd. Finnsnes har med avdelingsleder Sten-Jonny Kildahl mottatt en utmerkelse fra den Nederlandske marinen for tre år med utmerkede leveranser og godt samarbeid. Til stede på utdelingen...