Skip to content
Lukk

Om Renta Stillas

Renta Stillas dekker per i dag hele Østlandet med avdelinger på Hamar, Lillehammer, Skedsmo og Vinterbro med over 200+ dyktige ansatte. Vi tilbyr utleie, frakt og montering av heis og alle typer stillasløsninger.

Fakta om Renta Stillas

https://renta.no/app/themes/renta-main/resources/images/icons/icon-safety.png
Ansatte

Vi har over 200 dyktige og dedikerte ansatte som hver dag bidrar til vår vekst og suksess.

https://renta.no/app/themes/renta-main/resources/images/icons/icon-aluminum-scaffolding.png
Stillas

Vi har cirka 450,000 kvm med stillas i alle typer, noe som gjør oss i stand til å håndtere prosjekter av enhver størrelse og kompleksitet.

https://renta.no/app/themes/renta-main/resources/images/icons/icon-depot.png
Avdelinger

Vi har i dag fem avdelinger med lokasjoner på Hamar, Lillehammer, Skedsmo og Vinterbro. I tillegg har vi en avdeling for heis som opererer på tvers av disse stedene.

https://renta.no/app/themes/renta-main/resources/images/icons/icon-workflow.png
HMS og Kvalitet

Vi har stort fokus på HMS og sikkerhet på byggeplassene vi jobber på, inkludert grundig rapportering for å sikre at våre leveranser alltid er av ypperste kvalitet.

Vår Historie

Renta Stillas, tidligere kjent som MB Stillas, ble etablert i 2015 av Kristian Borud. Siden oppstarten har selskapet opplevd betydelig vekst og utvikling. I 2023 ble vi en del av Renta Gruppen, noe som markerer et viktig steg i vår reise. I dag tilbyr Renta Stillas helhetlige stillasløsninger. Som totalentreprenør tilbyr vi montering, frakt og utleie under ett tak. Denne integrerte tilnærmingen gir oss store fordeler når det gjelder logistikk og effektivitet, og resulterer i en betydelig forbedret kundeopplevelse.

Vi har nå avdelinger i Hamar, Lillehammer, Skedsmo og Vinterbro, samt en heisavdeling som samarbeider med de øvrige. Vi er en fremtidsrettet bedrift som kontinuerlig utvikler og moderniserer våre tjenester, fra stillasbygging til logistikk, transport og prosjektering.

Vi setter stor pris på våre ansatte og prioriterer deres faglige opplæring og personlige utvikling. Regelmessige sosiale sammenkomster som sommerfester, båtturer, hytteturer og andre felles aktiviteter, med fokus på teambuilding, er en viktig del av vår kultur. Med våre erfarne BIM-teknikere har vi et betydelig fortrinn i prosjektering og prising. Presise tegninger gjør oss i stand til å effektivisere monteringen, gi kundene nøyaktige tilbud og beregninger, og identifisere og løse potensielle utfordringer tidlig i prosessen.

Vi har store ambisjoner om kontinuerlig forbedring, med mål om å bli Norges største og beste innen stillas. Nå som vi er en del av Renta Stillas, er vi på rett vei.