TOMASZ WALAWENDER TIL RENTA

TOMASZ WALAWENDER TIL RENTA

1284.orig.f3924d1c5ddc666d18d71b428945570e

Renta Group starter opp i Polen og har ansatt Tomasz Walawender country manager. Han startet i sin stilling i begynnelsen av september. Tomasz rapporterer til administrerende direktør i Renta Group og blir også medlem av Group Management Team (GMT). Utvidelse av leievirksomhet til Polen er et naturlig neste skritt som en del av Rentas strategi. Leievirksomheten i Polen er planlagt å starte opp senest i løpet av første kvartal i 2020.

Tomasz har lang og bred erfaring innen bygg- og anleggsmaskiner både innen utleie og salg. I utleiebransjen er han mest kjent for å bygge Ramirents utleienettverk i Polen og Sentral-Europa, som en av de tidligere nøkkellederne i Ramirent Group. Før han kom til Renta, kom Tomasz fra stilling som salgs- og markedsdirektørstilling i Swepac ABs eksportvirksomhet.

Tomasz Walawender:

«Jeg er veldig glad for å være med i et lederteam for et så dynamisk og innovativt selskap som Renta Group. Tilgang til raskt voksende leiemarked i Polen er en av hovedprioriteringene for konsernet, og jeg tror min langvarige erfaring innen utleieindustri vil hjelpe Renta med å nå de planlagte målene.

For meg personlig er det en flott mulighet til å komme tilbake til utleiebransjen (det jeg alltid drømte om) og jobbe sammen med en fantastisk gruppe nye kolleger i et selskap fullt av gründerånd.

Administrerende direktør i Renta Group Kari Aulasmaa:

”Det er svært gledelig at Tomasz bestemte seg for å komme over til oss. Hans erfaring og kunnskap vil være verdifull for vår ekspansjon til Polen og videre til andre CE-land. Jeg er veldig glad for å ønske min respekterte kollega velkommen til Rentas internasjonale familie. ”

 

Information:

Kari Aulasmaa, CEO Renta Group

E-mail: kari.aulasmaa@renta.com

Tel: +358 40 511 6445

 

Tomasz Walawender, Country Manager Renta Poland

E-mail: Tomasz.walawender@renta.pl

Tel: +48 506 555 035

Andre nyheter

Hafslund og Renta inngår samarbeid om mobile energiløsninger for bygg- og anleggsplasser
Hafslund og Renta inngår samarbeid om mobile energiløsninger for bygg- og anleggsplasser
Norges største utleieselskap til byggeplasser, Renta, går sammen med Norges største integrerte energiselskap, Hafslund, om å tilby en helhetsløsning for å gjøre bygg- og anleggsplasser...
P1076502
Innlandets største utleieselskap gjør Renta størst i Norge
Myliftgruppen blir en del av det internasjonale storkonsernet Renta. Innlandets største utleieselskap til bygg- og anleggsbransjen består av Mylift, MB Stillas og Mortens Kranservice. Overtagelsen...
Renta vokser videre i Norge. Høyde-Service Utleies gründer, eier og daglige leder Steinar Kaalstad (t.h.) selger livsverket sitt til Renta og administrerende direktør Leif- Martin Drange. (Foto: Torbjørn Tandberg)
Renta vokser videre - overtar Høyde-Service Utleie
Renta Group vokser videre i det norske utleiemarkedet. Nå blir Høyde-Service Utleie AS med avdelinger i Porsgrunn, Sandefjord, Arendal og på Langhus utenfor Oslo en...