Wacker Neuson DT15

Wacker Neuson DT15

Beltetrillebår med svingbar kasse 1500 kg

Wacker Neuson DT15 Beltetrillebår med svingbar kasse, er en ideell beltetrillebår som tar seg frem i myraktig eller kupert landskap, grus, jord og sand. Maskinen er ypperlig til de flest massehåndterings jobber med en maks nyttelast på 1500 kg og en volumkapasitet toppet på 760 liter.

Wacker Neuson DT15 Beltetrillebår med svingbar kasse, er en ideell beltetrillebår som tar seg frem i myraktig eller kupert landskap, grus, jord og sand. Maskinen er ypperlig til de fleste massehåndterings jobber med en maks nyttelast på 1500 kg og en volumkapasitet toppet på 760 liter.

Maskinen er bygget med et lavt tyngdepunkt som øker stabilitet, kjørekomforten og gir maskinene en klatreevne opp til hele 62%. Wacker Neuson DT15 minidumper med svingbar kasse, med maskinens to gir og hydrauliske kjørespaker gir valgfri følsomhet enten om du trenger høy trekkraft eller høy hastighet. For deg som maskinfører slipper du å skifte gir så ofte, og kan konsentrere deg fullt og helt på arbeidet ditt. Maskinen er utstyrt med en veltebøyle som sikkerhet deg som maskinfører, bøylen kan demonteres for å komme inn trange områder, men gjøres på egent ansvar og med fraråding fra oss i Renta. En beltetrillebår eller minidumper med svingbar kasse jobber perfekt sammen med en minigraver dersom du skal frakte store mengder masse, raskt og effektivt.

Maks nyttelast

1500 kg

Lengde

2674 mm

Bredde

1080 mm

Høyde

2372 mm

Skuffekapasitet nivå i liter

550 l

Skuffekapasitet toppet i liter

760 l

Egenvekt

1330 kg

Datablad

Last ned

Brukermanual

Last ned