Vareheis 60 kg – Geda Mini 60S

Vareheis 60 kg – Geda Mini 60S

Løftehøyde: 40/76 m / Løftekapasitet: 60 kg

Renta leier ut Geda Mini 60S vareheis med løftekapasitet på 60 kg og løftehøyde på 40 eller 76 m. Ved montering av motoren til stillaset nede ved bakken er løftehøyden 40 meter, monteres motoren høyere opp økes løftehøyden til 76 meter.

Geda Mini 60S

  • Rask og sikker materialtransport
  • Rask montering
  • Enkle flyttemuligheter
  • Ideell for stillasarbeidere, malere og fasadespesialister
  • Omfattende sikkerhetsfunksjoner
  • Bredt utvalg av tilbehør og lastehåndteringsenheter

Med to løftehastigheter, enkel montering og mange sikkerhetsfunksjoner, er den praktiske wireheisen/tauheisen Geda Mini 60S det ideelle hjelpemidlet for effektiv og trygg transport av stillasdeler og byggematerialer. Heisen egner seg svært godt til stillasarbeid, malearbeid, snekkerarbeid, taktekking, m.m.

Wireheisen har overbelastningsvern og slakk-wire bryter (motoren stopper når tauet slakkes slik at tauet forblir stramt på trommelen). Heisen monteres enkelt til stillaset nede ved bakken og kjøres med en fjernkontroll, mens svingarmene festes enkelt i den høyden man ønsker stillaset. Dette gir muligheten for rask og enkel flytting av tauheisen i forskjellige byggefaser.

Løftekapasiteten er 60 kg, og løftehøyden er 40/76 meter avhenger av hvor motoren monteres. Monteres motoren til stillaset nede ved bakken er løftehøyden 40 meter, monteres motoren høyere opp økes løftehøyden til 76 meter.

Tilbehør

Vi har tilbehør og lastehåndteringsenheter som gjør wireheisen enda mer allsidig, og sikrer en enkel og effektiv materialtransport på byggeplassen. Noe av det vi kan tilby:

  • Svingarm
Type last

Materialer

Type heis

Wireheis

Løftekapasitet

60 kg

Løftehastighet

23/69 m/min

Løftehøyde

40/76 m

Wirelengde

51/81 m

Svingarm

Ja

Motor

Elektrisk

Strømtilkobling

0,25/0,75 kW / 230 V / 50 Hz / 16 A