AMV 4200 Sprøyterobot

AMV 4200 Sprøyterobot

Designet for sprøyting av sprøytebetong på fjelloverflater for sikring av fjellet, samt beskyttelse mot inntrengning av vann og fukt. Maskinen har en enkel og robust bomdesign som gjør den til det foretrukne alternativet for gruvedrift og tunnelapplikasjoner med middels til store tverrsnitt.

Designet for sprøyting av sprøytebetong på fjelloverflater for sikring av fjellet, samt beskyttelse mot inntrengning av vann og fukt. Maskinen har en enkel og robust bomdesign som gjør den til det foretrukne alternativet for gruvedrift og tunnelapplikasjoner med middels til store tverrsnitt. Bommens geometri med lang rekkevidde gjør maskinen ideell for større tverrsnitt, både under bakken og i fjellskjæringer. Maskinen er ideell for sprøytestøping på membranmaterialer, der den lange rekkevidden og den enkle betjeningen gjør maskinen til et effektivt valg. Operatøren manøvrerer maskinen fra omgivelsene ved hjelp av det radiostyrte håndholdte operatørpanelet, og tillater dermed fleksibel visningsposisjon for å sikre best mulig oversikt over arbeidssituasjonen.

Maskinen er utstyrt med enten en kuleventil eller s-rør type, hydraulisk drevet betongpumpe, begge med en teoretisk maksimal pumpekapasitet på 25 m³/time. Hydraulisk kraftpakke, luftkompressor og elektriske komponenter er sikret inne i det lukkede beholderrommet. Maskinen leveres som en kombirigg med to alternativer drivlinjer: elektrohydraulisk (1000V) eller dieselhydraulisk

Utslippsklasse

Euro 6

Maks effekt

310 kW

El-motor

Kombinert effektuttak 220 kW 50 Hz

Pumpekapasitet

25 m³/t

Bomrekkevidde, horisontal

17 m

Bomrekkevidde, vertikal

15 m

Lengde

12,4 m

Bredde

2,55 m

Høyde

3,8 m

Vekt

31,5 t

Relaterte produkter