Bolterigg AMV 236T

Bolterigg AMV 236T

Designet og utviklet for boring av boltehull for montering av vegg/tak elementer, PE skum og teknisk utstyr for tunneldriving/vedlikehold. Den styres av svært avansert navigasjonsteknologi for å sikre nøyaktig og systematisk boring av hull. Utstyret er designet for å håndtere tunnelprofiler fra T8.5 til T12.5.

Designet og utviklet for boring av boltehull for montering av vegg/tak elementer, PE skum og teknisk utstyr for tunneldriving/vedlikehold. Den styres av svært avansert navigasjonsteknologi for å sikre nøyaktig og systematisk boring av hull. Utstyret er designet for å håndtere tunnelprofiler fra T8.5 til T12.5. Et standard lastebilchassis som base for riggen gjør utstyret fleksibelt både i håndtering og transport. Under drift i tunnelen styres hele riggen (inkludert chassis) fra operatørkabinen uten å gå inn i chassiskabinen.

Bolteriggen kan enten forsynes med dieselhydraulisk kraft direkte fra chassiset, eller elektrohydraulisk kraft fra elektriske motorer koblet til 1000V strømnett.

Utslipklasse

Euro 6

Maks Effekt

415 hk

El-motor (valgfritt) Combined power:

Effekt maks 110 kW

Boreutstyr

Montabert HC25

Antall driftere

2

Sentrale avstandsmatere

1,0 m to 2,25 m

Maks hulldybde

1,5 m

Maks hulldiameter

51 mm

Relaterte produkter